СМАРТХОУМ СИСТЕМИ

Prefix

Проектираме и изграждаме вашият дом на бъдещето

Интелигентни системи и решения за дома. Сигурност и конфорт в ежедневието

Intelligent HOME BG е официален представител на iNELS за Велико Търново и региона

Предлагаме системи RF-WiFI (безжична система за вече изградена електроинсталация) и BUS (кабелна система за новостроящи се обекти) 

смартхоум инсталации, монтаж и гаранционно обслужване

По всяко време, където и да сте, само с едно докосване от мобилнoто си устройство имате пълен контрол. 

Най-добрите решения за жилищна и сградна автоматизация, за да можете да следите вашите сметки, разходи и управлявате вашия дом, хотел , офис или бизнес сграда.

Smarthome продуктите не само ще направят живота ви по-безопасен, по-удобен и по-забавен, но и ще ви помогнат за по-добра енергийна ефективност на дома. По този начин ще спестите енергия и пари.

Видео наблюдение за индустриални помещения и дома 

IntelligentHome.bg предлага, продава и извършва монтаж на системи за умен дом от наложени производители в областта на смарт технологиите.

smarthome решенията, предлагани от Intelligenthome.bg, свързват осветление, отопление, система за сигурност и дори домакински уреди помежду си, така че да можете да управлявате всичко с едно устройство.
Това позволява висока степен на гъвкавост: Наблюдавайте дома си или ползвайте интелигентни превключватели, гласови команди, апликация за мобилно устройство. Така ще знаете точно какво се случва в дома ви без значение къде се намирате.

Интелигентните технологии също поемат досадна работа, оставяйки ви повече свободно време.

СИСТЕМИТЕ ЗА ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЯ ЩЕ ГАРАНТИРАТ, ЧЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАДАЧИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТОЧНО КОГАТО ИМАТЕ НУЖДА.

Интелигентни функции на един умен дом или работно място не само правят ежедневието по-удобно, но и намаляват консумацията на енергия. Вашият умен дом изключва осветлението, отоплението и уредите ви автоматично, след като напуснете къщата или в случай, че сте забравили да ги изключите. За тази цел специални сензори наблюдават околната среда и реагират незабавно на промените в яркостта, температурата, влажността и т.н. По този начин Вашият умен дом предотвратява всякакво ненужно използване на енергия.

Scroll to Top