Опънати тавани и стени Clipso

Prefix

Clipso- висококачествени опънати тавани и стени

Благодарение на високотехнологичните профили, CLIPSO може да създава тавани и стени със сложни конструкции и сложни форми.

Покритията на CLIPSO® могат да преобразят пространството с всякакъв дизайн, който можете да си представите. От съвременни до традиционни, от индустриални до средиземноморски, системата CLIPSO е иновативно и атрактивно решение за вашите персонализирани тавани, стени, рекламни пана

Prefix

Info Box


За обновяване на жилища или ново строителство, търговски и жилищни сгради, богатата гама от покрития и профили CLIPSO предлага разнообразни решения, които отговарят на всички ваши нужди.
Отличен избор за създаване на стилен интериор за дом, офис, магазин, хотел или заведение.

Изберете от стотици изображения в готова галерия или използвайте своя собствена марка, дизайн, фотография или изображение. Възможностите са безкрайни… Възможностите за печат на CLIPSO ви позволяват да отпечатвате изображение с ширина до 5 метра, дължина до 45 метра без фуги или шевове, или да постигнете дори по-големи размери, съединявайки няколко отпечатъка.

Екологично чистата инсталация на продуктите CLIPSO е бърза, лесна и чиста. Без замърсяване и миризми и не изисква нагряване или мокрене.

Scroll to Top